Horn Renovation by Splyce Design

Back in 2010, interior designers from Splyce Design renovated this 3600 sq ft single family residence situated in North Vancouver, Canada.

Horn Renovation by Splyce Design


Horn Renovation by Splyce Design


Horn Renovation by Splyce Design


Horn Renovation by Splyce Design


Horn Renovation by Splyce Design


Horn Renovation by Splyce Design


Horn Renovation by Splyce Design


Horn Renovation by Splyce Design


Horn Renovation by Splyce Design


Horn Renovation by Splyce Design


Horn Renovation by Splyce Design

Description by Splyce Design

Firmly rooted on it’s site, this classic mid-century post and beam house avoided demolition in favour of an extensive renovation. New design elements, such as several millwork installations, insert themselves quietly into the existing post and beam system ensuring the clarity and heritage of the existing home was preserved.

A white on white interior emphasizes the client’s collection of colourful art and the lush forest canopy beyond. Connection to the outdoors is accentuated by way of new sliding glass doors and windows throughout.

Visit Splyce Design

Published 2 years ago by in Interior.

You might also like

Comments

Recommended